Πώς συνδέομαι στο chat

ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ

Για να συνδεθείτε στο chat ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα

ΒΗΜΑ 1 : ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΦΟΡΜΑΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ : Eπιλέξτε κοινότητα από την αρχική σελίδα, συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής που θα βρείτε στο τέλος κάθε σελίδας κοινότητας αφού σκεφτείτε ένα όνομα χρήστη (Username) και ένα κωδικό (Password) στην αγγλική γλώσσα. Το Username σας θα είναι και το όνομα (Nick Name) με το οποίο θα εμφανίζεστε και στο chat (Πχ Username IoannaKonst ή IoannisPetrop ή ίσως Ioanna35 κοκ, δηλαδή έναν συνδιασμό Επωνύμου και Ονόματος ή ό,τι άλλο επιθυμείτε).

ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ : Θα πρέπει αρχικά να επιλέξετε μία ή περισσότερες κοινότητες (ή όπως ονομάζονται στην αγγλική, “groups” ή “communities”) που θα σας ενδιέφερε να γίνετε μέλη.

Για να επιλέξετε κοινότητα πηγαίνετε στην αρχική σελίδα https://www.sailingbar.gr και ψάξτε για το δεσμό Σύνδεση στο μενού πάνω δεξιά της σελίδας ή το κουμπί “ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ” , λίγο πιό κάτω, ή απλώς στη μέση της σελίδας δείτε σε ένα slider (ολισθητή) να περνούν από δεξιά προς αριστερά τα εικονίδια των  διαθέσιμων κοινοτήτων μας. Εάν δυσκολεύεστε, απλώς πατήστε εδώ

Δείτε κάθε μία κοινότητα ξεχωριστά και διαβάστε με τι ασχολείται. Σημειώστε το όνομα αυτών που σας ενδιαφέρουν.  Για παράδειγμα #Chat και #Holidate ή και #Hostess εάν είστε επαγγελματίας ή και #SailingBar .. . Πατήστε πάνω στα εικονίδια της κάθε κοινότητας ξεχωριστά για να διαβάσετε λεπτομέρειες και να κατανοήσετε το αντικείμενο της κάθε κοινότητας.

Εάν για παράδειγμα σας ενδιαφέρει να είστε μέλος του #SailingBar πατήστε εδώ και διαβάστε . Στο τέλος της σελίδας θα βρείτε τη φόρμα εγγραφής.

Σκεφτείτε το Επιθυμητό Ψευδώνυμο Chat (Username) : Για παράδειγμα IoannaKonst ή IoannisPetrop ή ίσως Ioanna35 κοκ (Έναν συνδιασμό Επωνύμου και Ονόματος ή ό,τι άλλο επιθυμείτε).

Σκεφτείτε τον Επιθυμητό Κωδικό Chat (Password) : Για παράδειγμα Ak22@9m%

Έπειτα συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής σε όλα τα πεδία της. Εάν σας ενδιαφέρουν και άλλες κοινότητες αποστείλετε τη φόρμα μία φορά και αναφέρετε στα σχόλια για ποιές άλλες κοινότητες ενδιαφέρεστε.

ΒΗΜΑ 2 : ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Αναμείνατε μέχρι και 48 ώρες για email επιβεβαίωσης από το Διαχειριστή και ενεργοποίσης λογαριασμού με οδηγίες σύνδεσης.

Χωρίς το email επιβεβαίωσης από το Διαχειριστή δεν θα είναι δυνατή η σύνδεσή σας.

ΒΗΜΑ 3 : ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ CHAT : chat.sailingbar.gr
Αφού τα παραπάνω δύο βήματα έχουν ολοκληρωθεί, πηγαίνετε στο δεσμό chat.sailingbar.gr
Θα εμφανιστεί μια σελίδα στην αγγλική γλώσσα όπου αριστερά θα γράφει
α) Τη λέξη Nick . Εκεί θα γράψετε το Username σας.
β) Τη φράση I have a password . Εκεί θα πατήσετε και θα γράψετε το Password σας
γ) Τη λέξη Channel : Εκεί θα γράψετε το όνομα της κοινότητας . Για παράδειγμα Sailingbar .
δ) Θα πατήσετε το Start.
Με τον τρόπο αυτό θα εισέλθετε στο κανάλι επικοινωνίας Sailingbar αφού πριν έχετε ακολουθήσει και έχουν ολοκληρωθεί τα βήματα ένα και δύο.
Η εγγραφή σας δηλαδή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗ , αλλά ελέγχεται από τους Διαχειριστές και αυτό απαιτεί χρόνο.
Αφού εισέλθετε στο κανάλι (αίθουσα) επικοινωνίας, θα μπορείτε να γράφετε, να διαβάζετε σε πραγματικό χρόνο μαζί με όλους τους συνδεδεμένους στο κανάλι επικοινωνίας και επίσης να γράφετε και PRIVE μηνύματα μεταξύ σας.

 


– Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνατε ? Ρωτήστε μας και σύντομα θα λάβετε απάντηση. Το δε περιεχόμενο της απάντησης θα προστεθεί στη γνωσιακή βάση
– Επικοινωνία με τους Διαχειριστές μέσω Facebook : https://www.facebook.com/SailingBarGreece/