Skipper's bar

Συμμετοχή στο Skipper’s BAR

Μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε μέσω φόρμας επικοινωνίας ή μέσω email στη διεύθυνση helpme @ crewlist.gr

 

Το Skipper’s Bar ανοίγει τις πόρτες του και προσκαλεί τους επαγγελματίες Skipper / κυβερνήτες και Hostess σκαφών αναψυχής να ενταχθούν στην Κοινότητα.

Στόχος του Skipper’s Bar είναι να δώσει στους επαγγελματίες του κλάδου το χώρο που χρειάζονται για να συνευρίσκονται, συζητούν, προτείνουν, διαβουλεύονται, αποφασίζουν αλλά και να προωθήσει τα μέλη του – αφιλοκερδώς – σε Έλληνες και ξένους πλοιοκτήτες, πελάτες και εταιρείες του κλάδου του θαλασσίου τουρισμού ως μια βάση πιστοποιημένων δεδομένων επαγγελματιών, συγκεντρωτικά.
Στόχος επίσης είναι η καθημερινή ενημέρωση των επαγγελματιών – αφιλοκερδώς – για θεσμικά και άλλα θέματα που τους απασχολούν και να δώσει επίσημες και έγκυρες απαντήσεις.
Είναι επίσης στόχος του Skipper’s Bar να δώσει τη δυνατότητα σε Έλληνες και ξένους ναυλωτές που ενδιαφέρονται για επαγγελματίες του χώρου, τη δυνατότητα απ’ ευθείας επικοινωνίας και συνεννόησης με αυτούς, ξεκάθαρα και ανοιχτά εκ των προτέρων. Ο τελικός Έλληνας ή ξένος Ναυλωτής, το ελληνικό ή ξένο γραφείο, ο Έλληνας ή ξένος πλοιοκτήτης, μπορούν να αναρτούν προτάσεις στους επαγγελματίες αφού περιγράψουν επακριβώς τι αναζητούν, τις προτιμήσεις και εμπειρία του πελάτη σε σκάφος γενικά αλλά και σε σκάφος στην Ελλάδα, τον αριθμό των επιβαινόντων, το είδος του σκάφους και των καμπινών του, τον τρόπο συνεργασίας με τον επαγγελματία καθώς και να απαντήσουν σε όποιες ερωτήσεις των επαγγελματιών που ίσως ενδιαφερθούν για τη συγκεκριμένη ζήτηση.

Το Skipper’s Bar όπως και το SailingBar είναι αφιλοκερδής κίνηση, και ουδεμία σχέση έχει με πολιτικά ή άλλα κίνητρα. Δεν έχει επίσης καμία σχέση με σωματεία, ή ίδρυση σωματείου ή άλλου τύπου φορέα εκπροσώπησης.

Εάν οι φορείς αυτοί ενδιαφέρονται να χρησιμοποιήσουν το Skipper’s Bar ως χώρο διαβούλευσης μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας, με δεδομένο ότι το Skipper’s Bar παρέχει το χώρο για τις διαβουλεύσεις αλλά καμία άλλου τύπου εκπροσώπηση πέραν της προώθησης των επαγγελματιών για εξεύρεση εργασίας.
Συζητήσεις για οποιοδήποτε άλλο θέμα που δεν σχετίζεται με τον κλάδο, τα προβλήματά του και την προώθηση προς εξεύρεση εργασίας ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ.
Το Skipper’s Bar και η χρήση του παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ στους επαγγελματίες.

Παρότι τα βιογραφικά σας θα είναι στη διάθεσή μας, τα προσωπικά σας στοιχεία, και το πραγματικό σας όνομα, email και τηλέφωνο δεν θα είναι δημόσια αλλά θα παρουσιάζεστε με ένα μοναδικό Nick Name στο web site και στο chat. Μόνον σε τελική επικοινωνία με κάποιον που ενδιαφέρεται για τις υπηρεσίες σας και αφού συμφωνήσετε για τις παρεχόμενες υπηρεσίες θα δώσετε τα πραγματικά σας στοιχεία, και αυτό θα το αποφασίσετε εσείς.
Οι όποιες ζητήσεις θα εμφανίζονται σε λίστα και θα μπορείτε να διαβάσετε επακριβώς τι ζητάει ο όποιος πελάτης, θα μπορείτε να κάνετε ερωτήσεις, αλλά και να δηλώσετε ενδιαφέρον και διαθεσιμότητα για τον συγκεκριμένο ναύλο, και ο πελάτης θα μπορεί να εισέλθει με κωδικό για να δει το προφίλ σας και ό,τι ετοιμάσατε στο χώρο σας στο SailingBar μόνον εάν του το επιτρέψετε.

Εγγραφείτε συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω και ταυτόχρονα αποστείλετε το βιογραφικό σας στο skipper @ sailingbar.gr και hostess @ sailingbar.gr .
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να γνωριστούμε (εάν δεν γνωριζόμαστε ήδη) να πιστοποιήσουμε την ταυτότητά σας και να λάβουμε τη διαβεβαίωσή σας ότι επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην προώθηση των υπηρεσιών σας ή απλώς να συμμετάσχετε στην Κοινότητα ως μέλος.
Θα σας δοθεί η δυνατότητα να έχετε το δικό σας χώρο στο web site του SailingBar ώστε να προβάλετε τον εαυτό σας όπως καλύτερα πιστεύετε εσείς στην Ελλάδα και το Εξωτερικό (Μη δημόσιος χώρος, θα εισέρχεται μόνον όποιος ενδιαφέρεται για τις υπηρεσίες σας και αφού έχει ήδη περιγράψει τι ζητάει από εσάς και εσείς έχετε ήδη πει ότι ενδιαφέρεστε). Θα υπάρχει χώρος όπου ο ενδιαφερόμενος για τις υπηρεσίες σας θα εισέρχεται με κωδικό ώστε να βλέπει φωτογραφίες, διαδρομές, πρόγραμμα διακοπών και γενικά οτιδήποτε θα αναρτήσετε στο χώρο σας παρουσιάζοντας τον εαυτό σας και τη δουλειά σας.
Θα υπάρχει η δυνατότητα βαθμολόγησης του ναυλωτή μετά το πέρας των διακοπών του, βάσει της οποίας όποιος δεν βρίσκεται τουλάχιστον στο 4 με άριστα το 5 θα χάνει την δυνατότητα προβολής στον κατάλογο των επαγγελματιών. Η βαθμολόγηση αυτή δεν θα είναι δημόσια, εκτός και το επιθυμείτε.
Θα υπάρχει επίσης η δυνατότητα των δικών σας σχολίων, θετικών ή αρνητικών.

Μετά την εγγραφή σας, και πριν αποδεχτείτε τα παραπάνω, θα ενημερωθείτε γραπτώς και επακριβώς και οι υπηρεσίες σας θα προωθηθούν μόνον εάν εσείς το επιθυμείτε.
Στο Skipper’s Bar εντάσσεται όποιος νομίμως εξασκεί ή επιθυμεί να εξασκήσει το επάγγελμα του Skipper ή της Hostess, είναι ενήλικας, συμφωνεί με τα ανωτέρω και επιθυμεί την εξυγίανση του κλάδου.

Το Skipper’s Bar φτιάχτηκε για τα μέλη του και παραμένει ανοιχτό σε προτάσεις, διορθώσεις και κάθε καλοπροαίρετη κίνηση των μελών του προς το καλό όλων των επαγγελματιών του κλάδου.

Περισσότερες πληροφορίες μετά την εγγραφή σας.

Το Sailing Bar ανοίγει τις πόρτες του σε λίγες ημέρες.
Εγγραφείτε τώρα στις κοινότητες !

ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ?

ΕΓΓΡΑΦΗ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Δίνετε τη συγκατάθεσή σας στο SailingBar.gr και στους Διαχειριστές του για πιστοποίηση των στοιχείων σας και ενεργοποίηση του λογαριασμού σας στο SailingBar.gr

ΠΡΟΣΟΧΗ: Χωρίς να εισαγάγετε τον παραπάνω κωδικό, το μήνυμά σας δεν θα ληφθεί

GDPR – Πολιτική απορρήτου

Σας ενημερώνουμε ότι τηρούμε μόνο τα απολύτως απαραίτητα προσωπικά δεδομένα, για τα οποία έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας και έχετε πρόσβαση σε αυτά. Επιπλέον, έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεση που έχει ήδη δοθεί (άρθρο 7). Έχετε επίσης τα ακόλουθα δικαιώματα: Δικαίωμα πρόσβασης σε δεδομένα – δικαίωμα λήψης αντιγράφου (άρθρο 15) Δικαίωμα διόρθωσης (άρθρο 16) Δικαίωμα διαγραφής (άρθρο 17) Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας (άρθρο 18) Δικαίωμα φορητότητας (άρθρο 20) Δικαίωμα ένστασης (άρθρο 21). Πιστοποιούμε ότι έχουν ληφθεί τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα. Τα μέτρα προστασίας δεδομένων έχουν ήδη εφαρμοστεί από το σχεδιασμό και από προεπιλογή. Κρατώντας αρχείο δραστηριοτήτων. Εκτίμηση επιπτώσεων στην προστασία δεδομένων. Διορισμός υπευθύνου προστασίας δεδομένων (DPO). Εκπόνηση και τήρηση κώδικα δεοντολογίας